CurTec förpackning

Stort utbud av fat – hinkar och burkar från CurTec

 

CurTec högeffektiv plastemballage

Scandrums är distributör av CurTec produkter i Skandinavien. Vi lagerför många produkter bl.a. Wide neck, Total opening, Nestable och Click Pack hinkar. De unika fat, hinkar och burkar från CurTec är designat till att ge det ultimata skyddet för olika produkter. Deras karakteristiska skruvförslutning skyddar mot fukt och är säker, snabb och enkel att använda.

Wide Neck drums runda och fyrkantiga

En av de populära produkterna från CurTec är deras Wide Neck Drums, inklusive deras modeller 7006, 7015 som är bland våra bästsäljare.

CurTec bredhalsade fat är designade för att ge det ultimata skyddet för dina produkter. Deras karakteristiska skruvförslutning skyddar mot fukt och är säker, snabb och enkel att använda.

Round Wide Neck fat är förstärkta så att de kan läggas ner och rullas, till exempel för att blanda innehållet.

Gummitätningen i locket ger en säker barriär mot fuktinträngning. Fukt- och ångöverföringshastigheten för faten bestäms med hjälp av en ASTM-standard.

CurTec Total opening fat

Fat med full öppning och skruvlock ger maximal frihet / flexibilitet vid fyllning och tömning. CurTec Total Opening fat ger enkel och säker borttagning av fatets innehåll.
Gummitätningen i locket på pipan är en säker barriär mot fuktinträngning. Fuktångtransmissionshastigheten för sammansatta öppningsfat bestäms med hjälp av en ASTM-standard.

CurTec Nestable Drums

Stapelbara CurTec fat är populära eftersom de sparar utrymme och sänker kostnaderna för att lagra och frakta tomma förpackningar.

Konisk men ändå stabil!

Den smarta designen av skruvlocket och botten på faten säkerställer att Nestable stapelbara fat är stabila, även när de är staplade.

 

CurTec Click Pack hinkar

Click Pack är den första UN-certifierade hinken med en kvartsvarvsstängning och en låsknapp.
Öppna och stänga är enkelt, snabbt och okomplicerat. Låst är UN-certifieringen giltig och behållaren tät.

För att stänga Click Pack, vrid locket ett kvarts varv tills det klickar och låser. För att öppna, tryck på låsknappen och vrid.

Click Pack hinkarna är staplingsbara.

Den integrerade tätningen i ett Click Pack lock ger en barriär mot fuktinträngning.

 

CurTec plastburkar Packo

Packo är den första UN-certifierade burken med en kvartsskruvförslutning och en integrerad manipuleringssäker remsa. Rent, säkert och fullt certifierat!

Plastburkar från CurTec är vattentäta och fuktångtransmissionshastigheten bestäms med en ASTM-standard.

Egen design

Om Ni vill ha en egen design på era fat från CurTec är det definitivt ett alternativ.
Här kan du se några av möjligheterna, men bara Er fantasi sätter gränser.