Plasthinkar

Stort sortiment av plasthinkar med lock

Plasthinkar

Vi är lager inom ett stort urval av plasthinkar med lock. Du hittar hinkar i HDPE-plast i storlekar från 0,55L till 33L.

Utöver ett stort utbud i volym hittar du även plasthinkar i olika modeller, såsom runda, ovala och rektangulära hinkar. Hinkarna är lämpliga för direktkontakt med mat och det finns möjlighet till egen färgning, offset eller tryck, från beställningar på 1 pall eller mer.

Runda plasthink med lock

Söker du runda hinkar i plast hittar du utbudet hos oss, i storlekarna 0,55L – 33L.

Vi kan leverera, även större beställningar snabbt och säkert till önskad adress.
Hinkarna kan levereras i specialfärger, med offset eller tryck i egen design, här är minimikravet en pall.

Du hittar utbudet av runda plasthinkar genom att klicka på knappen nedan och kan enkelt fråga om pris till önskat antal, genom att använda knappen ”fråga produkt”.

Rektangulära plasthinkar

UN-godkända rektangulära plasthinkar i HDPE-plast (high density polyethylene) finns i storlekar från 2,5L-17L, och alla våra rektangulära hinkar är godkända för livsmedelsbruk.

Du hittar utbudet av rektangulära hinkar i plast, genom att klicka på knappen nedan, och kan enkelt fråga om pris till önskat antal, genom att använda knappen ”fråga produkt”.

Ovala plasthinkar med lock

Ovala plasthinkar i HDPE-plast (high density polyethylene) finns i storlekar från 3L-12L, och alla våra ovala hinkar med lock är godkända för livsmedelsbruk.

Du hittar utbudet av ovala hinkar i plast, genom att klicka på knappen nedan, och kan enkelt fråga om pris till önskat antal, genom att använda knappen ”fråga produkt”.